77 34 33 27
Diskret fragt 39,-
Fri fragt ved 1000,-
0,00 DKK
Produktoversigt
vi leverer til

Mest Populære
Denne elegante marabou pirringsfjer fra Unique Lady The Collection burde være i alles legetøjskasser
79,00 DKK
Submit To Me dominanssættet består af to bindebånd, et blindfold samt en lille pisk
347,00 DKK
Mærk de skønne stimuli, mens den smukke lange hale pryder din bagdel
347,00 DKK
Roserne på det smukke blindfold fra Unique Lady The Collection, gør det mere spiseligt og romantisk, at overgive sig til din magt
97,00 DKK
Seducted er et silkeblødt blindfold i Unique Lady kollektionen.
97,00 DKK

Handelsbetingelser

betingelser for varer og Abonnementer

Ejerinformationer
Unique Play V/ Michelle Corydon
Måløv Byvej 229 G
2760 Måløv

CVR. Nr. 31738725
email: support@uniquelady.dk

Tlf: 77343327


Betalingsformer

Hos Uniquelady.dk kan du benytte Dankort, MasterCard, Visa kort og Debit kort, samt bankoverførsel som betalingsmetode. (OBS – bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.) Du kan også vælge at betale med rentefri månedlige rater, gennem tjenesten ViaBill samt MobilePay Online.

 

Betaling med kort sker via en SSL-forbindelse (Secret Socket Layer), der sender alle kortinformationer fra uniquelady.dk og til PBS krypteret. Det betyder at Uniquelady.dk's medarbejdere ikke kan se dine kortdata. Kortsoftwaren sender data til PBS, der gør at pengene reserveres på din konto, så Uniquelady.dk kan hæve dem når vi sender dine varer. Der kan aldrig trækkes et højere beløb, end det beløb du har godkendt.

På din kontoudskrift vil betalinger til butikken stå under titlen UP VMCKN. Du skal betale senest 14 dage efter ordren er foretaget, ellers vil den blive slettet i vores system.

 

Bankoverførsel skal ske til:
Bank: Sydbank
Afdeling: Ringsted Afdeling, Tinggade
Reg: 6823
Kontonr: 0001044881
Swiftkode: SYBKDK22

 

 

Forsendelse og fragt

Varer købt hos uniquelady.dk bliver altid sendt i neutral forsendelsesemballage og med UL V/MCKN, som afsender.

Forsendelse sker med pakkepost via Post Danmark. Bemærk at pakken bliver forsikret hos Post Danmark. Modtager du ikke din pakke, skal du kontakte os via mail på salg@uniquelady.dk.

Lagervarer bestilt og betalt med kreditkort, Pay Pal, MobilePay og ViaBill inden kl. 16.30 sendes samme dag, så vidt det er muligt. Dog sendes lagervarer senest 3 dage efter betaling med Dankort. Betaler du med kontooverførsel skal du anføre ordrenummeret i tekstfeltet.  Vi har konto i Sydbank, og gør opmærksom på, at hvis du overfører betalingen fra et andet pengeinstitut, kan der gå op til tre bankdage før vi modtager den.

Bestiller du varer, vi ikke har på lager, kontakter vi dig via e-mail, og aftaler det videre forløb.

Som udgangspunkt sender vi kun ordrer på flere varer samlet. Undtagelser til denne regel kan aftales med os via mail eller support-chat.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for evt. forsinkelser eller udeblevne leverancer som følge af force majeure. Forsendelsesprisen er fast: 58 DKK for forsendelse med omdeling og 39 DKK for forsendelse uden omdeling.  

Bor du i Norge er forsendelsesprisen 95 DKK og for dig der bor i Sverige er den 55 DKK. Bemærk venligst at leveringstiden til Sverige og Norge for Post Danmark er ca. 2 - 6 hverdage.

 Vi leverer kun til følgende lande: Danmark, Norge, Sverige

HUSK! Da vi pakker varerne meget diskret, kan du vælge at få pakken sendt til dit arbejde. Dette kan du gøre i ordresystemet ved at rette leveringsadressen i bestillingsprocessen og i noten under bestillingsprocessen skrive: Leveres til min arbejdsplads.

Vi kan også sende dine varer direkte til en af Post Danmarks døgnpostautomater. Husk at rette din leveringsadresse til døgnpost-adressen samt husk dit Døgnpost ID.

 

 

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugerlovgivningen har du 14 dages fuld returret fra du modtager dine varer, til at beslutte dig for om du ønsker købet. Fortryder du købet, skal du sende en email til salg@uniquelady.dk med dit ordre nr. varens navn og antal samt årsag til refundering. Af mailen skal også fremgå, om du ønsker at ombytte eller have penge retur. Herfra har du 14 dage til at varen skal være Uniquelady.dk i hænde.  

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

 

Returnerer du en ordre skal du være opmærksom på:

 • Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vi har ikke ansvaret for dit valg af forsendelsesmetode og vi anbefaler brugen af forsikret pakkeforsendelse med track and trace nr. Du kan købe pakkelabels billigt på guloggratis.dk/gporto.
 • Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen. Du skal altid gives os besked om din fortrydelse af købet.
 • Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 3. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
 4. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Særlig for intime produkter

Intime produkter der er blevet brugt til indvortes og udvortes brug resulterer i 100 % produktforringelse så længe, at forseglingen er blevet åbnet.

For at modtage hele dit beløb, må du altså ikke åbne forseglingen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til den adresse, du får oplyst ved anmodning om brugen af returretten.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Vi er naturligvis underlagt den til enhver tid gældende danske købelovgivning. Det betyder at du ved køb af varer i Danmark har to års reklamationsret og at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

I denne periode kan du kompenseres for fabrikationsfejl i varerne. Dette skal ske i rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Som kunde hos Uniquelady.dk kan du kun sende varer retur hvis de:

 1. Er brugt hensigtsmæssigt og kun til de formål de er beregnet til.
 2. Ikke er forsøgt modificeret eller repareret.
 3. Er rengjorte og i pæn stand.
 4. Der medsendes faktura.

 

OBS! Vær opmærksom på, at hvis vi konkluderer at fejlen ikke er en fabrikationsfejl opkræver vi et undersøgelsesgebyr på 100 kr. for vores ekstra arbejde, samt fragtomkostninger. Dette skal du særskilt acceptere pr. mail når vi har modtaget varen til undersøgelse.

 

Varen sendes til:

den adresse, der gives ved email kontakt omkring udnyttelse af fortrydelsesretten.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Øvrigt
Uniquelady.dk, herunder Unique Play, er et dansk firma, og ethvert tvivlsspørgsmål skal prøves ved danske myndigheder.

Uniquelady.dk, herunder Unique Play, kan ikke holdes ansvarlig for kunders brug, og eventuelle følgende skader, som følger af brugen af varer købt hos uniquelady.dk

Vi gør opmærksom på, at der kan opstå eventuelle farveforskelle, fra varen set på kundens skærm, til den vare kunden får leveret.

 

Abonnementsbetingelser for digitale produkter og BDSM-skolen

Abonnement og digitale produkter udbydes af
Unique Play V/ Michelle Corydon
Cvr. 31738725

Måløv Byvej 229 G

2760 Måløv

Al kontakt vedrørende abonnement skal ske til salg@uniquelady.dk

Tjenesten må kun benyttes af personer, der er fyldt 18 år. Abonnementer der oprettes af personer under 18 år, skal have tilladelse fra værge/forældre. En aftale indgået af en person under 18 år, vil blive annulleret.

Abonnementsindhold
Dit abonnement garanterer dig adgang til det lukkede medlemsfora for BDSM skolen, samt artikel-temaer, online kurser og andet eksklusivt indhold. 

Behandling af personoplysninger
Dine personoplysninger benyttes kun i forbindelse med vores regnskab ifølge dansk regnskabslovgivning. Vi videregiver kun oplysninger i forbindelse med kreditkortsvindel og lignende – og kun til offentlige myndigheder.
Lukning for download af produkter vil kun ske hvis Unique Play konkluderer at der er svindlet med kreditkort.

Benyttelse af digitale produkter
Hver købt licens gælder til dig personligt og din husstand. Misbruger du licensen til kommercielt brug, videregivelse eller videresendelse af eksklusive produkter, deling med bekendte etc., betragter vi det som aftalebrud og vi vil straks reagere på danne aftalebrud. - i sidste instans med politianmeldelse.

Sikkerhedsforanstaltninger, fx kopibeskyttelse, i de digitale produkter må ikke brydes.

Ønsker du at citere eller gengive dele af materialet, skal dette ske på korrekt vis med kildehenvisning. Det er dit ansvar som licenshaver, at materialet ikke videregives til tredjepart. Alle købte online-produkter er copyright'ed Unique Play og indeholder én licens som ikke må videredistribueres til tredjepart.

Downloading-periode

Online-produkter kan downloades maksimalt tre gange og kun indenfor en måned (30 dage) efter køb.
Unique Play har ophavsretten til alle udbudte og solgte online-produkter Du må lytte til produkterne, printe arbejdsark og skrevet materiale til eget brug. Brug af materialet til undervisning, uden forudgående aftale og tilladelse er ulovligt. Du må ikke dele, publicere eller videregive materiale med Unique Play som copyrighthaver.

Vilkår for abonnement
Abonnementsprisen, som er accepteret ved indgåelsen af abonnementet, trækkes automatisk hver måned og kvittering tilsendes via e-mail. Efter oprettelse af abonnement modtager du en bekræftelse via e-mail. Abonnementsprisen på BDSM-skolen er 87 kr. pr. måned og trækkes hver 30. dag. 

For at bestille et abonnement via Unique Ladys Zenbilling betalingsløsning, skal du sætte hak, afkrydse eller sætte flueben ved accept af de specifikke handelsbetingelser og abonnementsbetingelser. Du kan ikke bestille et abonnement hos os, uden at acceptere vilkårene for abonnement samt handelsbetingelser.

Opsigelse af abonnement
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din zenbilling-konto og lukke abonnementet eller ved at kontakte abonnement@uniquelady.dk. Annullering af abonnementet er øjeblikkelig og der vil ikke længere blive trukket penge fra din konto.
Ved annullering af abonnement tilbagebetales ikke resterende beløb for resten af den måned, du annullerer i. Betaling for næste måned stoppes. Kortnummeret kan fornyes på et link, der står i din faktura.

Levering af abonnementsprodukt
Levering af det bestilte abonnementsprodukt sker som oftest på få minutter men der kan forekomme leveringstid på op til fem hverdage i helt særlige tilfælde.
Unique Play og BDSM-skolen har ikke adgang til dine kortoplysninger. Får du nyt betalingskort, og ønsker du stadig at fortsætte abonnementet, skal du blot logge ind på din zenbillingkonto, under "Your Subscriptions" eller "Dine Abonnementer" på dansk. Her kan du, ved at klikke på "Opdater betalingsoplysninger" indtaste dine nye kortdetaljer. Detaljerne sendes krypteret til Nets, igennem Epays SSL beskyttede betalingsgateway.

Øvrigt
Der er ingen returret på digitale produkter, efter du har samtykket til at leveringen begynder med det samme, og derved anerkender at fortrydelsesretten bortfalder. Når du har samtykket til dette og leveringen af e-mail eller link er sket, er fortrydelsesretten bortfaldet.

Du har stadig dine to års reklamationsret i forhold til gældende dansk købelov. Digitale produkter er produkter, der kan downloades eller sendes via e-mail.

Benyttelse af produkter sker udelukkende på dit eget ansvar. Du accepterer, ved oprettelsen af abonnementet, at materialet kan virke anstødeligt, usømmeligt og ubehageligt. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Michelle Corydon, email salg@uniquelady.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Unique Play V/ Michelle Corydonog opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du opretter en kundekonto eller bestiller en vare hos Uniquelady.dk, forpligter vi os til aldrig at udlevere dine data til tredjepart. Udlevering af data vil kun ske til de danske myndigheder, i forbindelse med bedrag, eller andre sager, fx hvis dit kreditkort er blevet misbrugt. Ved en evt. firmaoverdragelse senere, vil det overtagende firma få adgang til Uniquelady.dk’s medlemskartotek, samt tidligere ordrer, som vi skal gemme i henhold til den gældende regnskabslovgivning.

Direktøren for Unique Play V/ Michelle Corydon har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.uniquelady.dk er Michelle Corydon.

Som registreret hos Unique Play V/ Michelle Corydon har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Unique Play V/ Michelle Corydon via e-mail (salg@uniquelady.dk). 

Til brug for kundetilfredshedsmåling, vil du efter afsendelse af varer modtage en email fra Trustpilot. Trustpilot modtager dit navn og din mailadresse, til brug for indhentning af kundetilfredshedsmåling på sitet. Dit navn vil på sitet kun blive oplyst med fornavn, så din anmeldelse kan lægges diskret. 

Ønsker du ikke at anmelde uniquelady.dk er det også helt okay. Du vil ikke modtage mere fra trustpilot.